woensdag, 4. mei 2016 - 18:27 Update: 04-05-2016 22:45

Veendammer langer vast in onderzoek dood Hilly Roogaar

Veendam

De 43-jarige Kasper B., de ex van de in november 2015 dood gevonden Hilly Roogaar uit Veendam, blijft nog 90 dagen langer in voorarrest. Dit maakte het Openbaar Ministerie Noord-Nederland bekend.

De 42-jarige Liejanne H. uit Veendam, een vriendin van Hilly, is op vrije voeten gesteld, maar is volgens het OM nog wel verdachte in de zaak. Wat de relatie is tussen Kasper B. en Liejanne H. en waarom beide verdacht zijn is niet duidelijk.

Op 5 november 2015 werd Hilly Roogaar dood gevonden in haar woning aan de Leidekkerstraat. In beginsel was de doodsoorzaak van de 38-jarige verpleegkundige niet duidelijk. Naarmate het onderzoek vorderde kwamen beide verdachten in beeld voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van Hilly.

Het OM gaat binnen 90 dagen een zitting plannen waarbij beide verdachten zich voor de rechtbank moeten verantwoorden. Omdat Kasper B. in beperking zit en alleen contact mag hebben met zijn advocaat, kan het OM verder geen details over de verdenking tegen B. en H. kenbaar maken. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: