donderdag, 5. mei 2016 - 11:04 Update: 05-05-2016 13:53

Dode man gevonden in woning Amsterdam

Vreemde geur leidt tot vondst dode man in woning Amsterdam
Foto: Archief EHF
undefined

Nadat de politie woensdagmiddag een melding had gekregen van een vreemde geur bij een woning aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam, trof de politie bij het betreden van de bewuste woning een overleden man aan. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

'De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden', aldus de politie.

De politie kreeg de melding woensdagmiddag en agenten die vervolgens poolshoogte gingen nemen  troffen rond 16.45 uur een overleden man aan in de woning. Op dat moment waren er geen andere personen in het huis aanwezig.

Verdachte omstandigheden

In verband met verdachte omstandigheden in de woning is de recherche direct een onderzoek gestart. Rechercheurs van de forensische opsporing hebben sporenonderzoek verricht. Het onderzoeksteam houdt rekening met meerdere scenario’s. 

Mogelijk misdrijf

Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of het wel of niet om een misdrijf gaat. Ook onderzoekt de recherche wanneer en hoe de man om het leven is gekomen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Getuigen gezocht

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie over deze zaak hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: