donderdag, 5. mei 2016 - 16:57 Update: 05-05-2016 23:11

Man 'die niet weg wilde uit Haagse woning' dood aangetroffen

Man (69) dood in Haagse woning aangetroffen
Foto: Archief EHF
Den Haag

In Den Haag heeft de politie woensdagavond een overleden man in een woning aangetroffen. 'De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden', meldt de politie donderdagmiddag.

Vlak voor middernacht meldde een 65-jarige Hagenaar zich bij het politiebureau. Hij verklaarde dat er een man in zijn woning zou zitten die niet weg wilde gaan. Agenten namen poolshoogte en troffen rond middernacht een overleden man aan in de betreffende woning. 

Het gaat om een 69-jarige Hagenaar. Op dat moment waren er geen andere personen in het huis aanwezig. De 65-jarige man is aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Onderzoek

In verband met verdachte omstandigheden in de woning is de recherche direct een onderzoek gestart. Rechercheurs van de forensische opsporing hebben sporenonderzoek verricht. Het onderzoeksteam houdt rekening met meerdere scenario’s. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of het wel of niet om een misdrijf gaat.

Getuigen gezocht

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie over deze zaak hebben, kunnen contact opnemen met de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: