vrijdag, 20. mei 2016 - 16:49 Update: 20-05-2016 16:52

Onderzoek naar vermist echtpaar Limburg leidt naar Spanje

Onderzoek naar vermist echtpaar Limburg leidt naar Spanje
Foto: fbf
Helden

Uit het onderzoek naar de vermiste man en vrouw uit het Limburgse Helden zijn sterke aanwijzingen gekomen dat zij in Spanje verblijven. 'We houden rekening met een vrijwillig vertrek van het echtpaar', meldt de politie vrijdag.

'De politie en het Openbaar Ministerie Limburg blijven investeren om in contact te komen met de vermisten, om op die manier duidelijkheid te krijgen over de situatie', aldus de politie. Sinds zaterdag 9 april ontbreekt elk spoor van het echtpaar. 

Uit onderzoek blijkt dat zij vermoedelijk in de omgeving van Granada, in het zuiden van Spanje, verblijven. Via internationale samenwerkingsverbanden is de hulp van de Spaanse politie ingeschakeld. Tot op heden is het ook hen niet gelukt om contact te leggen met het echtpaar. De familie is geïnformeerd over deze ontwikkelingen in het onderzoek.

Onderzoek

Nadat de familie melding deed van de vermissing heeft de politie in en rondom de woning aan de Molenstraat onderzoek verricht. Zowel het buurtonderzoek als oproepen via de (sociale) media leverden diverse tips van het publiek op.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: