maandag, 23. mei 2016 - 14:48 Update: 23-05-2016 19:48

Verdachte schennisplegingen Zwijndrecht verhoord

Verdachte schennisplegingen Zwijndrecht verhoord op politiebureau
Foto: Archief EHF
Zwijndrecht/Dordrecht

De politie is maandagochtend op het politiebureau begonnen net het verhoren van een man die verdacht wordt van schennisplegingen rond de Zwijndrechtse brug.

Onderzoek

De politie kreeg de man in beeld na het bekijken en onderzoeken van meerdere meldingen van schennispleging. Daarbij hadden de rechercheurs te maken met diverse signalementen en dat maakte het lastig. Toch leidde het onderzoek naar een verdachte. De politie ging maandagochtend met hem in gesprek.

Begin mei ontving de politie meerdere meldingen over een schennispleger rondom de Zwijndrechtse brug. Buiten de extra surveillances en alerte agenten op straat, spraken rechercheurs met de melders en getuigen. Daaruit kwamen verschillende signalementen naar voren.

Camerabeelden

Rechercheurs bekeken daarom ook camerabeelden en zagen daar op een man die voldeed aan één van de signalementen. Een wijkagent herkende hem en dat leidde maandagochtend tot een verhoor. De Dordtenaar zit op dit moment op het politiebureau en rechercheurs spreken uitgebreid met de man.

Ondanks het gesprek, is het nog steeds van belang dat de politie alle waardevolle informatie rondom deze meldingen ontvangt. Agenten houden extra aandacht voor het gebied rondom de brug. Ziet u iets verdachts? Of hebt u andere informatie? Geef deze door aan de politie in Rotterdam.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: