vrijdag, 27. mei 2016 - 12:59

Man zomaar in bil gestoken

Man zomaar in bil gestoken
Foto: MV
Roosendaal

De politie zoekt een man die donderdagavond vanuit het niets een inwoner uit Wouw in zijn bil stak. Ook roept de politie getuigen op zich te melden.

Op donderdag 26 mei 2016 om 22.25 uur kwam er een melding binnen dat er iemand was neergestoken op de Vijfhuizenberg. Hulpdiensten spoedden zich naar die locatie. Daar troffen ze een 21-jarige man uit Wouw. Die gaf aan dat hij op de parkeerplaats bij een sportcentrum naar zijn auto liep. Hij werd aangesproken door een man. Maar hij kon hem niet verstaan. Toen deed de man een stap dichterbij en stak het slachtoffer in zijn bil met een voorwerp. Het slachtoffer vluchtte weg, de man kwam hem nog achterna. Hij vluchtte weer terug naar binnen en de politie werd gebeld. De man bleek een flinke steekwond te hebben en ambulancepersoneel ontfermde zich over hem. De politie heeft nog de omgeving tevergeefs afgezocht naar de dader. 

Signalement dader

Licht getinte huidskleur. Hij is ongeveer 1.70m lang, had kort donker haar. Zijn leeftijd is tussen de 50 en de 60 jaar oud. Hij had een donkerkleurige sweater aan en een donkerkleurige broek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):