vrijdag, 3. juni 2016 - 22:01 Update: 03-06-2016 22:17

Max Verstappen maakt zich op voor Familiedagen driven by Max Verstappen

Max Verstappen maakt zich op voor Familiedagen driven by Max Verstappen
Zandvoort

Het Raadhuisplein in Zandvoort was vrijdagavond afgeladen met mensen die een glimp wilde opvangen van formule1 coureur Max Verstappen.

Voorafgaand aan de Familiedagen driven by Max Verstappen op 4 en 5 juni op Circuit Park Zandvoort gaf Max acte de présence in het centrum van Zandvoort aan Zee. Op het Raadhuisplein kon een ieder de jongste Formule 1 winnaar uit de geschiedenis van dichtbij bewonderen. Voor het podium konden mensen de F1 van Verstappen bewonderen.

Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Verstappen dichtbij de Nederlandse Formule 1-held komen. Verstappen geeft verschillende demonstraties met een Scuderia Toro Rosso Formule 1-auto en is ook bij handtekeningsessies present. 

Dit jaar hebben de Racedagen, driven by Max Verstappen een vergelijkbaar en tegelijkertijd vernieuwd concept. “De Formule 1 is, mede door het succes van Max, ongekend populair geworden onder een groot en breed publiek. Daarom krijgt deze editie van de Racedagen een meer familiair karakter. Natuurlijk blijven de demonstraties van Max het hoogtepunt, maar we voegen ditmaal ook verschillende andere elementen toe waardoor het een uitstapje wordt voor het hele gezin”, aldus Erik Weijers, C.O.O. van Circuit Park Zandvoort. De organisatie maakt in april het complete programma van het evenement bekend.

Categorie:
Provincie: