maandag, 6. juni 2016 - 10:47 Update: 06-06-2016 10:51

Ruzie oorzaak aanrijding auto's ring Amsterdam

Ruzie oorzaak aanrijding auto's ring Amsterdam
Foto: Archief EHF
Amsterdam

Bij een ongeval op de A10 West rond 08.27 uur is een, vermoedelijk, betrokken motorrijder doorgereden. Deze maakte volgens de politie min of meer ruzie met de bestuurder van een personenauto, die achterop stilstaande auto’s reed ter hoogte van de afslag Geuzenveld.

Bij de aanrijding raakten vier auto’s betrokken. Een vrouw in de tweede auto had nek- en rugklachten en is door de brandweer uit haar auto gehaald. Hiervoor is het dak van haar auto eraf gehaald. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder die ruzie had met de motorijder reed bij haar achterop terwijl zij stilstond in een file voor de afslag naar de Jan van Galenstraat. Een vierde bestuurder van een bestelbus reed in op dit ongeval.

De man die achterop de auto van de vrouw reed raakte op een gegeven moment onwel en is eveneens naar het ziekenhuis overgebracht. De bemanning van een traumaheli verleende assistentie op de plaats van het ongeval. De A10 is in noordelijke richting enige tijd afgesloten geweest. De politie stelt een onderzoek in en wil graag in contact komen met de motorrijder die niet ter plaatse is gebleven nadat de aanrijding tussen de personenauto’s plaats vond.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: