woensdag, 8. juni 2016 - 20:20

Tweede verdachte aangehouden na mogelijk schietincident in Tilburg

Tweede verdachte aangehouden na mogelijk schietincident in Tilburg
Foto: Archief foto
Tilburg

Een arrestatieteam heeft dinsdagavond 7 juni 2016 een 31-jarige Tilburger aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij het schietincident dat maandagavond 6 juni 2016 zou hebben plaats gevonden in Tilburg Noord.

De politie ontving maandagavond rond 18.30 uur melding van vechtpartijen op de Vlashoflaan en Bartokstraat in Tilburg. Daarbij zou mogelijk ook een schot zijn gelost. Op de Bartokstraat trof de politie inderdaad een groep mannen aan. Een van hen zou opzettelijk zijn aangereden. Hij werd ter plekke aan zijn verwondingen verzorgd. Er werd geen vuurwapen aangetroffen.

Aanhoudingen

Na het incident hield de politie twee verdachten aan (35 en 36). Een daarvan is inmiddels in vrijheid gesteld. De tweede blijft nog vast zitten voor nader verhoor. Ondanks dat er al verschillende getuigen werden verhoord, blijft de oorzaak van dit tumult en de rol van alle betrokken tot op heden onduidelijk. De politie hoopt door middel van het buurtonderzoek meer helderheid te krijgen van wat er zich maandag in Tilburg Noord af heeft gespeeld

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: