zondag, 12. juni 2016 - 18:54 Update: 13-06-2016 8:12

Concert Guus Meeuwis gestaakt wegens extreme weersomstandigheden

Eindhoven

Het laatste concert van de reeks Groots met een zachte G van Guus Meeuwis is rond half zes tijdelijk stilgelegd. Vanwege onweer moest het veld van het Philips Stadion in Eindhoven ontruimd worden.

Op het veld stonden ruim 10.000 bezoekers. het merendeel kon ondergebracht worden op niet gebruikte tribuneplekken en de rest bleef op de grond zitten of liggen. Op Twitter laat 538-dj Coen Swijnenberg weten dat het publiek geduld moet hebben en wachten tot de buien zijn overgetrokken. Ook meldt  hij dat het flink regent en flitst. Dit melden verschillende media zondag.

Om half zeven kon Guus Meeuwis zijn concert met het nummer 'Het is een nacht' hervatten. Maar niet nadat hij het publiek bedankt heeft voor de medewerking. Op sociale media spraken mensen lovend over het optreden van de organisatie. "Mag ik even een diepe buiging voor het productieteam van Guus Meeuwis, mogelijke noodsituaties gewoon super oplossen, veiligheid boven alles", schrijft een twitteraar. In het stadion zijn 35.000 bezoekers, van wie er 10.000 op het veld stonden.

Categorie:
Provincie: