zondag, 3. juli 2016 - 11:19

Portier in hand gebeten

Portier in hand gebeten
Foto: fbf
Breda

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda hebben de nacht van zaterdag 2 op 3 juli 2016 twee verdachten aangehouden ter zake mishandeling. Een man die zich met een van de aanhoudingen bemoeide werd eveneens gearresteerd.

Omstreeks 03.00 uur werd op de Visserstraat op aanwijzing van een portier een 19-jarige man uit Rucphen aangehouden omdat hij een 19-jarige vrouw uit Kruislaan in het gezicht zou hebben geslagen. Het slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat ze een ex van een vriendin tegen kwam. Ze sprak hem aan over zijn gedrag destijds. Hierop werd ze door hem met gebalde vuist in haar gezicht geslagen. Ze liep daardoor een bloedneus op. Een getuige verklaart gezien te hebben dat het tweetal ruzie maakte, volgens hem had de vrouw eerst de knul geslagen waarna hij terugsloeg. De politie onderzoekt de toedracht.

Toegang geweigerd

Rond 03.30 uur weigerde een portier van een horecazaak op de Havermarkt de toegang aan een stel omdat hij door hun ‘rare’ gedrag de indruk had dat ze wat hadden gebruikt. Hierop gingen ze hem provoceren, door steeds voor hem te gaan staan. Toen de vrouw het café in wilde rennen pakte hij haar vast waarna zij hem in zijn rechterhand beet. Hij voelde direct een stekende pijn. Op zijn aanwijzing werd een 20-jarige vrouw uit Puttershoek als verdachte aangehouden.  Een 25-jarige man uit Maasdam die arrestatie belemmerde werd ook aangehouden. Hij pleegde verzet.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):