zaterdag, 9. juli 2016 - 17:53

Alcoholist en vrouwenmepper bedreigt agenten

Alcoholist en vrouwenmepper bedreigt agenten
Foto: Archief FBF.nl
Breda

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda hebben zaterdag omstreeks 04.00 uur mede dankzij Camertatoezicht in het Valkenberg een 47-jarige man uit Den Dolder aangehouden voor mishandeling. Hij verzette zich hevig bij zijn arrestatie en beledigde en bedreigde de agenten.

Een medewerker van het Cameratoezicht zag dat op het Kasteelplein een vrouw werd mishandeld. De toezichthouder zag dat de dader het park in rende en waarschuwde de horecadienders,.

Twee bikers zagen dat bij de ingang van het Valkenberg een vrouw huilde. De 22-jarige vrouw uit ’s-Hertogenbosch vertelde dat ze met een vriend in gesprek was en zonder enige reden door een man in haar gezicht geslagen was. Ze deed aangifte.  Agenten hebben op haar aanwijzing een 47-jarige man als verdachte aangehouden. De arrestant riep tegen hen dat hij ze af zou maken en probeerde zich los te trekken. Ook beledigde hij hen. De verdachte kon zich vandaag niet veel meer van het voorval herinneren, hij heeft naar eigen zeggen een drankprobleem waar hij aan werkt. Hij wilde eigenlijk naar Antwerpen gaan maar bleef in Breda hangen omdat het daar zo gezellig was.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: