zondag, 10. juli 2016 - 9:08 Update: 10-07-2016 16:30

Onderzoek schietpartij Berghem afgerond

Onderzoek schietpartij Berghem afgerond
Foto: Archief FBF.nl
Berghem

Bij een schietincident op een parkeerterrein achter een zalencentrum aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem is zondagochtend een 28-jarige vrouw uit Oss ernstig gewond geraakt.

Het slachtoffer stapte rond 1.00 uur in haar auto toen een nog onbekend persoon de vrouw beschoot en er te voet vandoor ging. De politie sluit niet uit dat de schutter in de omgeving gebruik heeft gemaakt van een auto of een ander vervoermiddel. Met onder meer een speurhond en een helikopter werd nog gezocht, maar die zoektocht had geen resultaat.

Ziekenhuis

De vrouw bleef ernstig gewond achter bij haar auto en was niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, waar ze in de loop van de ochtend wordt geopereerd.

Groot onderzoek

De politie en het Openbaar Ministerie zijn een groot onderzoek begonnen om duidelijkheid te krijgen over de toedracht van het schietincident. Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd, bestaande uit zo’n 25 rechercheurs. Er wordt met mogelijke getuigen gesproken en op de plaats delict vindt uitgebreid onderzoek plaats door de technische recherche. Rond 16.15 uur had de politie het onderzoek op de plaats van het delict afgerond.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: