dinsdag, 12. juli 2016 - 22:05

Bejaarde fietser overlijdt na aanrijding

Bejaarde fietser overlijdt na aanrijding
Foto: MV
Tilburg

Een 81-jarige man uit Oisterwijk kwam dinsdagmiddag om het leven bij een verkeersongeval. Het ongeval gebeurde rond 14.40 uur op de Broekstraat in Tilburg.

Het slachtoffer fietste op zijn elektrische fiets over de Broekstraat, komende vanuit de richting Tilburg en rijdende in de richting van Oisterwijk. In een bocht ter hoogte van de Oisterwijksebaan werd het slachtoffer ingehaald door twee automobilisten. Hij kwam daarbij in aanrijding met een van de passerende auto’s. De oorzaak hiervan is nog onduidelijk. Het slachtoffer kwam ten val, waarbij hij een hoofdwond opliep. De man overleed op de plaats van het ongeval.

Onderzoek

De betrokken 46-jarige automobilist uit Moergestel kwam met de schrik vrij. Hij is verhoord over de toedracht. Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. De politie informeerde de nabestaanden over de trieste gebeurtenissen.  

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: