donderdag, 14. juli 2016 - 21:18 Update: 14-07-2016 21:19

Radio Continu On Tour op het strand van Lemmer

Radio Continu On Tour op het strand van Lemmer
Lemmer

Op zondag 28 augustus stelt de Glemmer Beach organisatie haar festivalterrein beschikbaar aan Radio Continu. Radio Continu trekt elk jaar het land door om gratis toegankelijke evenementen te organiseren voor hun luisteraars.

Radio Continu is een radiozender die hoofdzakelijk aandacht besteedt aan muziek en artiesten van eigen bodem. Op 28 augustus 2016 komen er verschillende Nederlandse artiesten naar het strand van Lemmer, waaronder Jan Keizer & Anny Schilder, De Havenzangers, Rene Karst, Dikdakkers en Peter Beense. Het evenement begint om 14:00 uur en is gratis toegankelijk en ook live te beluisteren op Radio Continue.

Radio Continu maakt dit jaar gebruik van het festivalterrein van Glemmer Beach mede om de prachtige locatie aan het IJsselmeer. Glemmer Beach vindt dit jaar van 25 tot en met 27 augustus plaats. Met dit jaar onder andere optredens van Kensington, Marco Borsato, Miss Montreal, De Kast en Di-Rect. Tickets voor Glemmer Beach zijn te koop op glemmerbeach.nl of bij de Jumbo supermarkt in Lemmer. 

Categorie:
Provincie: