donderdag, 21. juli 2016 - 14:38

Dronken automobilist rijdt rond met baby

Dronken automobilist rijdt rond met baby
Wernhout

Een 31-jarige Pool is woensdag omstreeks 23.50 uur in het Brabantse Wernhout aangehouden op de verdenking van het rijden onder invloed en het besturen van een auto terwijl zijn rijbewijs al was ingevorderd.

Hij mag tot 15 december 2016 geen auto rijden. Hij blies 630 ugl. In de auto werd een baby aangetroffen (15 maanden). Het gaat om het kindje van de vriendin van verdachte. Er wordt daarom ook proces-verbaal opgemaakt ter zake het onttrekken van een kind aan het ouderlijk gezag.

De politie kreeg een melding dat een dronken man met een baby in de auto was weggereden. Agenten zagen het bedoelde voertuig rijden op de Wernhoutseweg en gaven een stopteken. Zij zagen dat een naar later bleek 31-jarige man aan de passagierskant uitstapte. Hij gaf aan dat een vriend had gereden, die volgens hem was weggelopen. De agenten hebben de man aangehouden omdat zij na het stopteken voortdurend zicht op de auto hadden en er verder niemand is uitgestapt. Hij is al twee keer eerder betrapt op het rijden onder invloed.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: