vrijdag, 22. juli 2016 - 11:07

Handgranaat en vuurwapens in woning van lid outlaw motorcycle gang

Handgranaat en vuurwapens in woning van lid outlaw motorcycle gang
Foto: Politie
Den Bosch

In de woning van een clublid van een outlaw motorcycle gang in Den Bosch heeft de politie dinsdag een handgranaat en twee vuurwapens aangetroffen. De politie doorzocht de woning van de man vanwege een aangifte van mishandeling. Dit maakte justitie bekend

De 21-jarige man wordt ervan verdacht dat hij op 15 februari in Tilburg een man met een gebalde vuist vol op het gezicht sloeg. Dat gebeurde op het moment dat het slachtoffer ‘s morgens aankwam op zijn werk.  De verdachte ging er na de vuistslag onmiddellijk vandoor.

Kaderlid

De verdachte is een kaderlid van de outlaw motorcycle gang en verantwoordelijk voor de veiligheid rond feesten en toertochten. Bij de doorzoeking van zijn woning trof de politie ook ongeveer een halve kilo cocaïne en een aantal drugspillen aan.

De man en zijn 21-jarige vriendin worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Zwolle. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de gevonden drugs. Het Openbaar Ministerie wil dat zij twee weken langer vast blijven zitten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: