maandag, 8. augustus 2016 - 17:53 Update: 08-08-2016 19:21

Man op auto meegesleurd na verkeersruzie in Utrecht

Man op auto door Utrecht meegesleurd na verkeersruzie
Foto: Printscreen Youtube
Utrecht

In Utrecht waren vrijdag enkele mensen getuige van een uit de hand lopende verkeersruzie na een schadegevalletje. Daarbij werd één van de partijen meters door een automobilist meegesleurd.

Het bizarre incident, dat rond 20.15 uur plaatsvond, ontstond nadat op de Croeselaan parkeerschade was gereden door één van de partijen. De bestuurder van de geparkeerde auto wilde de financiële schade contant afdoen, maar de andere partij weigerde dat, zo meldt RTV Utrecht. Een derde persoon, die niet in één van beide auto's zat, besloot voor de in geparkeerde auto te gaan staan zodat die niet kon wegrijden.

De automobilist liet zich echter niet tegenhouden en gaf gas. De omstander kwam daarbij op de auto terecht en werd meters meegesleurd. Een passant wist het voorval op video vast te leggen. Dat was op het moment dat het voertuig voor het Jaarbeursterrein langs reed. Het slachtoffer hield aan het hachelijke avontuur enkele verwondingen over. Daarvoor moest hij zich in het ziekenhuis laten behandelen. De politie is op zoek naar de automobielist.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: