zaterdag, 13. augustus 2016 - 17:04 Update: 13-08-2016 17:06

Inbreker die werd betrapt in Putte overleden

Inbreker die werd betrapt in Putte overleden
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Putte

De 31-jarige man die dinsdagavond 9 augustus zwaargewond is aangetroffen in een schuur bij een woning aan de Dennenlaan in Putte is afgelopen vrijdag overleden.

De politiemeldkamer kreeg rond 18.40 uur een melding dat een bewoner aan de Dennenlaan dat hij een inbreker in de garage bij de woning had opgesloten. Toen agenten enkele minuten later arriveerden, werden met de bewoner snel afspraken gemaakt hoe de man aan te houden. Toen de garagedeur werd geopend, troffen de agenten de man zwaargewond aan. Hij had zichzelf van het leven willen beroven.

De agenten startten met reanimeren, wat even later door personeel van twee ambulance werd overgenomen. De man is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis in Roosendaal gebracht.

Politieonderzoek

De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van dit incident. De inbreker bleek een 31-jarige inwoner uit Putte. De onbekende man werd door de bewoner in de schuur aangetroffen, welke hierop de deuren van de garage sloot en onmiddellijk de politie belde. Agenten hebben enkele getuigen verhoord en er is een sporenonderzoek uitgevoerd.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):