dinsdag, 16. augustus 2016 - 22:05 Update: 17-08-2016 14:45

Man (34) in kritieke toestand na schietpartij Eindhoven

Man zwaargewond bij schietpartij Eindhoven
Foto: Politie
Eindhoven

De politie doet onderzoek naar een schietincident op de St. Petrus Canisiuslaan in Eindhoven dat dinsdagavond 16 augustus plaatsvond. Een 34-jarige Eindhovenaar raakte hierbij zwaargewond.

Bij de meldkamer kwam dinsdagavond rond 20.40 uur een melding binnen van een schietincident waarbij een inzittende van een auto gewond raakte. De gewaarschuwde agenten gingen direct poolshoogte nemen. Ter plaatse bleek het 34-jarige slachtoffer uit de auto gevlucht te zijn. Hij werd zwaargewond aangetroffen ter hoogte van de Eindhovense Kardinaal van Rossumlaan en de Antonius van Gilsweg. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet uitvoering onderzoek naar het schietincident.

Getuigen gezocht

Uit het onderzoek komt vooralsnog naar voren dat de dader of daders mogelijk gevlucht zijn in een donkerkleurige BMW. De auto zou aan zijn komen rijden vanuit de Tivolilaan en weggereden zijn in de richting van de Geldropseweg. Later die avond werd een uitgebrande auto aangetroffen op de Oude Doornakkersweg in Eindhoven. Of deze auto enige relatie heeft tot het schietincident is tot op heden onduidelijk. Dit wordt onderzocht. Wie iets meer kan vertellen over het vluchtvoertuig waarover gesproken wordt of beschikt over informatie die mogelijk verband kan houden met het schietincident wordt verzocht contact op met de politie

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: