vrijdag, 26. augustus 2016 - 17:22

Agent en medewerker Arriva mishandeld bij aanhouding

Agent en medewerker Arriva mishandeld bij aanhouding
Foto: MV
Dordrecht

Een 22-jarige vrouw uit Ridderkerk raakte in de nacht van donderdag op vrijdag gewond tijdens haar werk. Ook een agent in vrije tijd die te hulp schoot kreeg meerdere klappen. De mishandelingen gebeurden op het Stationsplein in Dordrecht.

De medewerkster van Arriva trof tijdens haar dienst een 24-jarige man uit Sliedrecht aan in het openbaar vervoer. Omdat hij een OV verbod heeft en had gerookt in de trein, wilde ze hem aanspreken en controleren. Op dat moment ging de verdachte door het lint en sloeg de vrouw in haar gezicht. Ook werd ze aan haar haren getrokken.  Per toeval liep er een agent in vrije tijd op het station. Hij schoot direct te hulp maar ook hij kreeg klappen.

De politie werd gebeld en met de hulp van de gealarmeerde agenten, kregen ze hem uiteindelijk onder controle. De agent in vrije tijd raakte bij de worsteling gewond. Zowel hij als de medewerkster van Arriva doen aangifte tegen de verdachte. De 24-jarige verdachte had een fiets bij zich. Op het bureau bleek deze gestolen te zijn. De man zit nog vast.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: