dinsdag, 30. augustus 2016 - 11:29

Vrouw door ex meegenomen en mishandeld

Vrouw door ex meegenomen en mishandeld
Foto: Archief EHF
Bergen op Zoom

De politie heeft op de Meilustweg een 55-jarige Bergenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 52-jarige plaatsgenote.

Getuigen zagen op maandag 29 augustus rond 9.00 uur de man en het slachtoffer in een geparkeerde auto zitten. De vrouw werd daarbij door de man mishandeld. Een van de getuigen ging daarop naar de auto toe en probeerde de vrouw uit de auto te bevrijden. Daarbij sloeg hij de ruiten van het voertuig in. Vervolgens ging de auto er vandoor.

Ambulance

De politie werd gewaarschuwd en ging direct op zoek naar het voertuig en de inzittenden. De auto werd rond 8.15 uur aangetroffen op de Borgvlietsedreef. De vrouw werd op dat moment al verzorgt door ambulancepersoneel en is vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis. 

Aanhouding verdachte

De verdachte zou er te voet vandoor zijn gegaan. De man werd niet meer in de directe omgeving aangetroffen. Uiteindelijk is de man rond 13.00 uur aangehouden op de Meilustweg. De verdachte reed op dat moment in een auto. Hij is door middel van een uitpraatprocedure uit de auto gehaald. De verdachte is vastgezet voor onderzoek en wordt verdacht van poging doodslag dan wel moord. De recherche stelt een verder onderzoek in.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):