maandag, 19. september 2016 - 10:29

Tussen Eindhoven en Venlo geen treinen in de herfstvakantie

Tussen Eindhoven en Venlo geen treinen in de herfstvakantie
Foto: Archief EHF
Eindhoven/Venlo

ProRail vernieuwt in de herfstvakantie grote delen van het spoor tussen Eindhoven en Venlo. Dat is nodig om het spoor in goede conditie te houden zodat treinen er veilig en comfortabel overheen kunnen blijven rijden.

De werkzaamheden starten op zaterdag 22 oktober en duren tot en met zondag 30 oktober. De gevolgen voor het treinverkeer zijn ingrijpend.

Tussen Eindhoven en Venlo worden op diverse locaties sporen, wissels en overwegen vernieuwd. Dat doen we om te zorgen voor een veilig en betrouwbaar spoor. De werkzaamheden zijn in overleg met de reizigers- en goederenvervoerders bewust gepland in de vakantieperiode, mede om de hinder voor de reizigers zoveel mogelijk te beperken.

Gevolgen treinverkeer Eindhoven - Venlo

Tussen Eindhoven en Venlo rijden tijdens de werkzaamheden de hele periode geen treinen. Reizigers dienen rekening te houden met vervangend vervoer en een extra lange reistijd. 
 
Tussen Venlo en Kaldenkirchen rijden in de weekenden van 22/23 en 29/30 oktober geen treinen. Keolis zet bussen in en reizigers dienen rekening te houden met extra reistijd. Tussen Venlo en Tegelen rijden in de weekenden van 22/23 en 29/30 oktober geen treinen. Veolia zet bussen in en reizigers dienen rekening te houden met extra reistijd. 

Categorie:
Provincie: