donderdag, 22. september 2016 - 17:40 Update: 22-09-2016 19:52

Getuigen meldden ontvoering lid Outlaw Motorcycle Gang bij woonwarenhuis Breda

Mogelijke ontvoering lid Outlaw Motorcycle Gang
Foto: MV
Breda

De politie zoekt getuigen van een mogelijk mishandeling en ontvoering van een Outlaw Motorcycle Gang-lid. Op woensdag 21 september 2016 om 17.00 uur kwamen er verschillende telefoontjes binnen vanaf de parkeerplaats van een woonwarenhuis aan de Kruisweide in Breda. De getuigen meldden dat een man door verschillende anderen werd mishandeld op het parkeerterrein. Ook zagen de getuigen dat de man, vermoedelijk tegen zijn wil, in een auto gesleurd werd. Die auto reed daarop weg.

Onderzoek

Er werd direct een onderzoeksteam opgestart in verband met dit serieuze feit. Via het door getuigen genoteerde kenteken van de auto kon de vermoedelijke identiteit van het slachtoffer in de loop van de avond achterhaald worden. Toen bleek dat hij een president van No Surrender was. In de loop van de nacht is er rechtstreeks contact gezocht met hem. 

Geen medewerking slachtoffer

Ondanks het feit dat hij mishandeld was en dat wij het vermoeden hadden dat zijn vrijheid voor langere tijd ontnomen, was weigerde hij alle medewerking. Hij wilde geen openheid van zaken geven en deed geen aangifte.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: