zondag, 2. oktober 2016 - 12:22 Update: 02-10-2016 12:26

'Gezellig' verjaardagsfeestje eindigt in steekpartij

'Gezellig' verjaardagsfeestje eindigt in steekpartij
Foto: Archief FBF.nl
Rotterdam

Een verjaardagsfeest in Rotterdam liep zaterdagnacht volledig uit de hand toen bezoekers met elkaar op de vuist gingen. Tijdens de vechtpartij werd een 18-jarige man uit Ridderkerk neergestoken. Een 31-jarige Rotterdammer kon later als verdachte worden aangehouden.

Rond kwart voor één ‘s nachts kreeg de meldkamer een melding van een steekincident op de Valkenburgsingel in Rotterdam. Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen zij een chaotisch tafereel aan. Uit de verklaringen van de, veelal beschonken, aanwezigen maakten zij op dat er tijdens een verjaardagsfeest ruzie was ontstaan. Eén van de aanwezigen zou zich beledigend hebben uitgelaten tegen aanwezige vrouwen en zou handtastelijk zijn geweest. Toen de man werd gevraagd te vertrekken, ontstond een vechtpartij waarbij rake klappen vielen. In de chaos werd de 18-jarige man uit Ridderkerk in zijn oksel en nek gestoken.

Verdachte aangehouden

De gewonde man was aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij aan zijn verwondingen behandeld. Op basis van de getuigenverklaringen konden de agenten een 31-jarige Rotterdammer aanhouden als verdachte van de steekpartij. Dit is een andere man dan waardoor de vechtpartij ontstond. De aangehouden verdachte is overgebracht naar het bureau.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: