donderdag, 6. oktober 2016 - 12:03

3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn

3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn
Apeldoorn

Dit jaar staat het Glazen Huis in Breda, maar ook de locatie voor 2017 is al bekend. Volgend jaar komt NPO 3FM Serieus Request naar Apeldoorn en doet daarmee voor het eerst de provincie Gelderland aan.

Gelderland is gul, trots en enthousiast

Zendermanager Basyl de Groot: “Wat een heerlijk vooruitzicht dat we volgend jaar voor het eerst in de provincie Gelderland mogen logeren. Ik ben opgegroeid in Doetinchem, dus ik weet hoe gul, trots en enthousiast de regio is en dat Gelderlanders als geen ander in staat zijn om veel mensen samen te brengen. Samen met de stad, de provincie en alle inwoners gaat NPO 3FM in 2017 het avontuur aan dat 3FM Serious Request heet. Maar eerst gaan we full speed richting Breda voor de editie van 2016.”

Dit jaar staat het Glazen Huis voor de tweede keer in Breda, waar we geld in gaan zamelen voor de stille ramp die longontsteking heet. Elk jaar sterven 900.000 jonge kinderen aan deze ziekte. Dat is iedere 35 seconde 1 iemand. Om het Rode Kruis te steunen in hun strijd tegen deze stille killer, gaan we in de week voor Kerst zoveel mogelijk geld inzamelen. Maar je kunt ook nu al in actie komen. Ga naar onze Kom In Actie-site, maak een actie aan — dat mag alles zijn, als je er maar geld mee inzamelt — en draag bij aan een gezonde toekomst voor heel veel kinderen. Laat ze niet stikken! 

Categorie:
Provincie: