zondag, 23. oktober 2016 - 17:40 Update: 23-10-2016 17:55

Man met mondkap pakt vrouw bij borsten en billen

Man met mondkap pakt vrouw bij borsten en billen
Foto: freeimages.com
Ossendrecht

De politie is op zoek naar een jongeman die afgelopen woensdagavond 19 oktober om ongeveer 20.10 uur in Ossendrecht een vrouw heeft lastig gevallen en daarbij een mondkapje droeg waardoor hij minder goed te herkennen was. Dit meldt de politie zondag.

De vrouw liep die woensdagavond door de Molenstraat toen er ineens een jongen naast haar kwam lopen. De jongen had een mondkap op zijn gezicht, waardoor zijn mond en neus bedekt waren. De vrouw vond dit raar en vroeg ook of hij de mondkap af wilde doen. 

Bij borsten en billen gepakt

De jongen gaf aan dit niet te doen. Hij liep verder met de vrouw mee de Bevrijdingsstraat en de Molendreef in. Daar ging de jongeman weg. Net voor hij wegliep zag hij kans om de vrouw bij haar borsten en billen te pakken.

Politieoproep

De politie wil graag weten wie deze jongeman is. Mogelijk hebben getuigen hem nog zien lopen op die woensdagavond, of op een ander tijdstip. Het signalement van de jongen luidt: een blanke jongeman van ongeveer 18 jaar oud. Hij praatte Nederlands. 

De jongen had mogelijk bruine ogen en droeg een capuchon over zijn hoofd. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een zwarte jas. Mensen die de jongeman menen te (her)kennen worden verzocht zich te melden bij de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: