donderdag, 27. oktober 2016 - 11:38

Man met zijn kinderen met jute sinterklaaszak op strooptocht

Man met zijn kinderen met jute sinterklaaszak op strooptocht
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Tilburg

Een Tilburger is woensdagmiddag met zijn kinderen op strooptocht gegaan. Hij heeft in minimaal twee winkels zijn jute zak gevuld met spullen. De beveiliging had hem in de gaten.

Een team van agenten, gespecialiseerd in het aanhouden van verdachten op heterdaad, heeft op woensdag 26 oktober 2016 om 16.40 uur op aanwijzing van beveiliging een winkeldief aangehouden op het Pieter Vreedeplein. De beveiliging had een melding gekregen dat de man met twee kinderen, in een winkel spullen in een zak deed en de winkel verliet zonder te betalen. Ze volgen hem en belden ondertussen de politie.

Het team van agenten, die in de stad bezig was met een andere diefstal, heeft op aanwijzing van de beveiliging deze man in de gaten gehouden. Zo zagen de dienders dat hij een gevulde jute sinterklaaszak op het Pieter Vreedeplein wegzette. In die zak zaten goederen uit twee winkels in de stad. De verdachte, een 38-jarige Tilburger, is aangehouden verdacht van diefstal. Een vriend van hem heeft de zorg voor de kinderen op zich genomen. Aan het bureau bleek de man een vals biljet van 500 euro bij zich te hebben en een kleine hoeveelheid harddrugs.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: