woensdag, 9. november 2016 - 9:21 Update: 09-11-2016 9:23

Baby overleden onder verdachte omstandigheden in Cuijk

Baby overleden onder verdachte omstandigheden in Cuijk
Foto: Archief EHF
Cuijk

Sinds het begin van dinsdagavond doet de politie onderzoek naar de dood van een baby in een woning aan de Parallelweg in Cuijk. De doodsoorzaak is vooralsnog niet vastgesteld

Rond 19.00 uur waren hulpdiensten in het huis omdat de bewoonster, de moeder van het kind, medische hulp nodig had. Terwijl ambulancepersoneel bezig was de vrouw te helpen werd het kind onwel. De baby werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. De medische toestand van de moeder maakte het noodzakelijk dat zij naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Geen duidelijkheid

De aangetroffen situatie in de woning gaf aanleiding voor de politie nader onderzoek te gaan doen naar de omstandigheden waaronder het kind onwel is geraakt en de oorzaak van het overlijden. Vastgesteld moet worden of mogelijk sprake kan zijn van een strafbaar feit of dat de dood toch het gevolg is van een medisch oorzaak. Daartoe werd urenlang forensisch onderzoek gedaan in de woning, waarbij ook een arts betrokken was. Dit onderzoek werd aan het eind van de avond afgesloten. Dit gaf uiteindelijk nog geen duidelijkheid, waardoor vervolg onderzoek nodig is. De moeder van het kind is opgenomen in een ziekenhuis. Over haar toestand worden verder geen mededelingen gedaan.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):