zondag, 13. november 2016 - 10:50 Update: 13-11-2016 11:01

Fatale aanrijding voetganger (60) met vrachtwagen op snelweg

Fatale aanrijding voetganger (60) met vrachtwagen op snelweg
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Bergen op Zoom

Een bizarre aanrijding zondagmorgen vroeg met een vrachtwagen, op de afslag richting Roosendaal/Breda/Dordrecht op de A58 bij Bergen op Zoom, is een 60-jarige voetganger fataal geworden. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

De politiemeldkamer kreeg rond 00.30 uur een melding van een vrachtwagenchauffeur, die bij het tankstation Wouwse Tol stond, dat een aanrijding had plaatsgevonden. 

Agenten gingen naar deze locatie en troffen een 27-jarige inwoner uit het Bulgaarse Stara Zagora aan. Hij vertelde dat hij zojuist op de snelweg tegen een voorwerp of een dier was gereden. De vrachtauto had aan de voorzijde schade opgelopen.

Voorbijganger

Terwijl de agenten met de vrachtwagenchauffeur stonden te praten, kreeg de politiemeldkamer een melding dat een voorbijganger op de afslag naar Roosendaal/Breda/Dordrecht mogelijk een persoon in de berm zag liggen. Andere agenten gingen naar deze afslag en vonden een man. De 60-jarige inwoner uit Bergen op Zoom bleek ter plaatse te zijn overleden.

Bizar ongeluk

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar dit bizarre ongeluk. De complete afslag richting Roosendaal/Breda/Dordrecht werd afgezet. Het verkeer is omgeleid. Ter plaatse werd een sporenonderzoek ingesteld. De vrachtwagenchauffeur heeft een verklaring afgelegd.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: