zaterdag, 19. november 2016 - 14:32

Motorrijder (33) komt om het leven bij verkeersongeval

Motorrijder (33) komt om het leven bij verkeersongeval
Foto: Archief FBF.nl
Etten-Leur

Een 33-jarige motorrijder uit Rijsbergen is om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Het trieste ongeluk gebeurde zaterdagmiddag 19 november 2016 rond half een.

Het slachtoffer botste achterop een automobilist, die stilstond om af te slaan. De motorrijder kwam hem achterop gereden en verloor bij de remmanoeuvre de controle over zijn voertuig. Hij kwam ten val en raakte daarbij ernstig gewond. Levensreddende handelingen door ambulancepersoneel en traumateam van de Lifeliner (=traumahelikopter) mochten niet meer baten. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Zijn familie is inmiddels op de hoogte van de tragische gebeurtenissen. De automobilist (35) kwam met schrik vrij. Hij was erg onder de indruk en werd overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Verkeersongeval analisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: