dinsdag, 13. december 2016 - 11:34

Moord op Ranko Scekic in opsporingsprogramma’s

Moord op Ranko Scekic in opsporingsprogramma’s
Foto: Avro
Utrecht

De politie vraagt in de opsporingsprogramma’s Opsporing Verzocht van 13 december en Bureau Hengeveld van 14 december de hulp van de kijkers in het onderzoek naar de moord op Ranko Scekic.

Op woensdagavond 22 juni is omstreeks 21.50 uur Ranko Scekic (45) doodgeschoten aan de Kretadreef in Utrecht Overvecht. Terwijl Ranko op straat met iemand stond te praten, kwamen twee in het donker geklede jongemannen op een scooter aanrijden. Die jongemannen hadden een bivakmuts op, dus het was eigenlijk meteen duidelijk dat het niet goed was. 

De politie wil graag met getuigen in contact komen, in het bijzonder met een paar mensen op de bewakingsbeelden, die getoond gaan worden.

Uitzendingen

De uitzending van Opsporing Verzocht is vandaag, dinsdag 13 december, op NPO 1 om 20.30 uur. Op RTV Utrecht  wordt in het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld op woensdag 14 december aandacht aan deze zaak besteed (rond 13.30 uur en daarna elk uur herhaald, 14.30 uur, 15.30 uur enzovoort).

Aan een ieder die denkt over informatie te beschikken over de moord op Ranko Scekic wordt verzocht contact op te nemen met het rechercheteam.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: