zaterdag, 24. december 2016 - 10:12 Update: 26-12-2016 10:41

Beide vrouwen uit Hekendorp overleden na ongeval Oudewater

Vrouw overleden na ernstig verkeersongeval, politie zoekt getuigen
Foto: Archief FBF.nl
Oudewater

Na een ernstig verkeersongeval vrijdagavond op de Ruige Weide waarbij een auto te water is geraakt, is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 23-jarige vrouw uit Hekendorp overleden. Een 19-jarige vrouw ook uit Hekendorp die ook in de auto zat is zondag aan haar verwondingen overleden. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De 19-jarige vrouw uit Hekendorp raakte bij het ongeval afgelopen vrijdagavond ernstig gewond. Een 21-jarige man uit Gouda raakte onderkoeld maar was wel aanspreekbaar.

Vrijdagavond omstreeks 18.35 uur kreeg de politie een melding dat een auto te water was geraakt in een sloot. De brandweer haalde de drie inzittenden uit de auto. De twee vrouwen moesten worden gereanimeerd. Alle drie inzittenden werden overgebracht naar een ziekenhuis, waar de 23-jarige vrouw inde nacht van vrijdag op zaterdag overleed.

Update maandag 26 december

'Zondag 25 december overleed ook de 19-jarige vrouw aan haar verwondingen. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog bezig. Twee vrouwelijke inzittenden van een andere auto die geen telefoon bij zich hadden, en andere weggebruikers wenkten om de hulpdiensten te waarschuwen hebben zich inmiddels als getuigen gemeld', zo meldt de politie maandag. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Ook staat nog niet met zekerheid vast wie achter het stuur zat. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: