dinsdag, 27. december 2016 - 10:45

Vijf mensen gewond bij verkeersongeval in Dordrecht

Vijf mensen gewond bij verkeersongeval in Dordrecht
Foto: Bon
Dordrecht

Bij een verkeersongeval in Dordrecht zijn maandagavond laat vijf mensen gewond geraakt. Zij zijn allen overgebracht naar een ziekenhuis waar bleek dat één van hen, een 20 jarige vrouw uit Dordrecht , haar bekken heeft gebroken.

Een auto reed om ongeveer 23.45 uur op de Merwedestraat in de richting van het centrum. Volgens getuigen verloor de bestuurder in een flauwe bocht de macht over het stuur, sloeg over de kop en kwam tot stilstand tegen een boom. Hierdoor raakten de slachtoffers gewond en twee van hen konden niet zelfstandig uit de auto komen. Zij zaten bekneld op de achterbank.

De vijf slachtoffers, 4 vrouwen van 16-, 17-, 18- en 20 jaar oud en de 20-jarige mannelijke bestuurder zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Daar bleek de 20-jarige vrouw haar bekken te hebben gebroken. De overige vier, afkomstig uit Dordrecht (3x) en Papendrecht  hadden diverse verwondingen.

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van dit ongeval en heeft het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd. De auto in weggetakeld voor onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: