dinsdag, 28. februari 2017 - 17:03 Update: 01-03-2017 18:15

Vrouw (41) aan verwondingen steekincident Croeselaan Utrecht overleden

Aanhouding na steekincident in Utrecht
Foto: SXC
Utrecht

De 41-jarige vrouw uit Soest, die dinsdagochtend in Utrecht zwaargewond raakte bij een steekincident op de Croeselaan, is dinsdagavond in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. Dit heeft de politie dinsdagavond bekendgemaakt.

Rond 08.30 uur kwam er dinsdag een melding binnen dat er een vrouw zwaargewond op de grond lag op de Croeselaan. Meerdere hulpverleners spoedden zich ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd ingezet. De vrouw, die met spoed naar een ziekenhuis werd vervoerd, werd geopereerd. Zij is dinsdagavond aan haar verwondingen overleden.

Aanhouding 31-jarige verdachte

De 31-jarige verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, hij is in verzekering gesteld en in beperking geplaatst. Het onderzoek naar aanleiding en toedracht van het steekincident wordt voortgezet. Op de plek van het steekincident hebben specialisten van Forensische Opsporing een onderzoek ingesteld. Ook zijn er meerdere getuigen gehoord. De recherche doet onderzoek naar de aanleiding en toedracht van het steekincident.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: