maandag, 10. april 2017 - 9:12 Update: 10-04-2017 19:33

Overleden man in auto betreft 18-jarige man uit Haarlem

Dode man in auto aangetroffen in Haarlem
Foto: Google Maps
Haarlem

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een overleden man aangetroffen in een rode Mercedes nabij de kruising Kadijklaan met de Roolandweg in Haarlem. Maandagmiddag heeft de politie bekendgemaakt dat het om een 18-jarige man uit Haarlem gaat.

Mogelijk misdrijf

'Vooralsnog wordt niet uitgesloten dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Op dit moment wordt de toedracht onderzocht', aldus een woordvoerder van de politie. Volgens een omwonende tegenover de Telegraaf ligt het slachtoffer met ontbloot bovenlijf op de achterbank en zit er bloed aan het portier aan de bestuurderskant.

Sporen op Betelgeuzestraat onderzocht

Het rechercheteam doet momenteel ook onderzoek op de Betelgeuzestraat in IJmuiden. Er zijn hier sporen aangetroffen die mogelijk verband houden met de dood van de 18-jarige overleden Haarlemmer. In verband hiermee heeft de politie een uitgebreide afzetting neergezet voor forensisch onderzoek.

Getuigenoproep

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Kadijklaan/Roolandweg tussen 01.30 en 02.00 uur. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):