zondag, 23. april 2017 - 16:50 Update: 23-04-2017 18:44

Politie pakt 20 man op na mishandeling en vernieling bij tankstation

Politie houdt 20 personen aan mishandeling en vernieling bij tankstation
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Den Haag

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in Den Haag bij een tankstation op de Ypenburgse Stationsweg twintig personen aangehouden voor openlijk geweld.

Man in rode jas

'De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen en komt graag in contact met een man in een rode jas die mogelijk ook mishandeld is', zo meldt de politie zondag. 

Partybus

De politie kreeg rond 4.00 uur de melding dat bij een tankstation een grote vechtpartij gaande was. Meerdere eenheden gingen naar het incident waaronder ook de hondenbrigade. Bij het tankstation troffen zij een grote groep personen aan die bij een geparkeerde partybus hoorde. 

Mishandelingen en vernielingen

Zij hadden enkele personen mishandeld die bij het tankstation aanwezig waren en hadden binnen in het tankstation vernielingen gepleegd. Agenten hielden twintig personen aan voor openlijk geweld. 

De recherche heeft de zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Ook komt zij graag in contact met een man in een rode jas die mogelijk ook mishandeld zou zijn en op de vlucht zou zijn geslagen. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: