maandag, 5. juni 2017 - 11:54 Update: 05-06-2017 20:22

Twee minderjarige verdachten aangehouden in onderzoek dood Romy en Savannah

Twee aanhoudingen in onderzoek dood Romy en Savannah
Foto: Politie
Bunschoten

In de beide onderzoeken naar de dood van de twee meisjes uit Hoevelaken en Bunschoten heeft de politie vannacht aanhoudingen verricht. Het gaat in beide zaken om een minderjarige verdachte. Gelet op de informatie uit de onderzoeken tot nu toe, ziet het er uit als twee op zichzelf staande zaken.

Romy Nieuwburg

In het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Romy Nieuwburg uit Hoevelaken is in de nacht van 4 op 5 juni een 14-jarige jongen uit de gemeente Ede aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood. Romy werd vrijdagmiddag 2 juni aan het Emelaarsepad in Achterveld in het water gevonden. Het onderzoek naar de omstandigheden en toedracht is in volle gang. De verdachte zit vast en wordt vandaag verhoord. 

Savannah Dekker

Ook in het andere onderzoek, naar de dood van de 14-jarige Savannah uit Bunschoten die op zondagochtend 4 juni is aangetroffen in het water bij het industrieterrein De Kronkels in Bunschoten, is afgelopen nacht een verdachte aangehouden. Het gaat om een 16-jarige jongen uit gemeente Den Bosch. Ook dit onderzoek is nog in volle gang.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: