woensdag, 28. juni 2017 - 12:35 Update: 28-06-2017 12:40

Schietincident Kerkrade: politie op zoek naar tweede auto

Schietincident Kerkrade: politie op zoek naar tweede auto
Foto: SXC
Kerkrade

Het onderzoek naar het schietincident in Kerkrade op 25 april jl. op de Kokelestraat loopt op dit moment volop en de politie heeft nieuwe informatie verkregen in dat onderzoek. Bij dat incident raakte een fietser zwaargewond nadat hij werd beschoten.

De politie is nu met name op zoek naar een tweede voertuig omdat de bestuurder of andere inzittenden hiervan mogelijk interessante informatie voor de politie kunnen hebben. Tijdens het incident werd de fietser rond 22.00 uur beschoten vanuit vermoedelijk een rijdende auto. Uit camerabeelden blijkt dat er achter deze auto met daarin vermoedelijk de schutter een tweede voertuig heeft gereden. De inzittenden van dit tweede voertuig kunnen voor de politie interessante getuigen zijn. Dit tweede voertuig heeft het eerste voertuig op de Kokelestraat ingehaald en kwam uit de richting van de Franciscanerstraat.

De politie komt graag in contact met de bestuurder en/of inzittenden van dit voertuig omdat we deze getuige(n) nog niet hebben gesproken. In bijgevoegd filmpje is dit tweede voertuig. Het gaat vermoedelijk om een donkerkleurige Peugeot 308 SW. Verder bijzonderheden zijn dat het voertuig waarschijnlijk een spoiler en een lichtkleurige dakrails heeft.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: