donderdag, 29. juni 2017 - 18:14 Update: 29-06-2017 19:48

Meer stellen 40 jaar samen, zo ook Bernard en Tineke Hijman

Meer stellen 40 jaar samen, zo ook Bernard en Tineke Hijman
Foto: fbf
Amstelhoek

Bernard en Tineke Hijman woonachtig in De Amstelhoek vieren vandaag hun 40-jarig huwelijksjubileum. Je kunt dus met een gerust hart stellen dat ze een mijlpaal hebben bereikt als je 40 jaar getrouwd bent.

Bernard en Tineke hebben elkaar in Mijdrecht leren kennen en kregen verkering tijdens de nachtmis in Mijdrecht. Samen hebben ze vier kinderen, die verder hebben zorggedragen dat ze drie schoonkinderen en zes kleinkinderen erbij kregen.

Onlangs bracht het CBS naar buiten dat het aantal stellen dat na veertig jaar huwelijk uit elkaar gaat, meer dan verdubbeld is ten opzichte van tien jaar geleden. Maar gelukkig zijn er vandaag de dag ook meer stellen die zo lang getrouwd zijn en blijven’, zegt Dick ter Steege van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Onder deze ''blijvers'' Bernard en Tineke die door hun kinderen vandaag flink in de watten worden gelegd. Vanmorgen vroeg werden ze verrast met confettikanonnen en een bruidstaart.

In de middag genoten ze van een champagnebrunch-rondvaart in de Biesbosch met het hele gezin. Vanavond is het Robijnen bruidspaar met een limo opgehaald om de feestelijkheden af te sluiten in een restaurant met familie en vrienden.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):