vrijdag, 30. juni 2017 - 14:46 Update: 30-06-2017 15:15

Politie: Wie herkent deze vastgebonden man?

Politie: Wie herkent deze vastgebonden man
Foto: Politie
Utrecht

In een groot rechercheonderzoek, naar een zware mishandeling van een OMG-lid (Satudarah) in mei 2016 in Bergen op Zoom, is een foto opgedoken. Op deze foto ligt een man vastgebonden aan een verwarming. De politie is op zoek naar de identiteit van deze man.

De foto dook op in een onderzoek naar de mishandeling van een No Surrender-lid in Bergen op Zoom in mei vorig jaar. De foto stond op een in beslag genomen telefoon. Onderzoek naar de identiteit van deze vastgebonden man heeft tot nu toe niets opgeleverd. Het is ook nog onduidelijk of de man op de foto nog in leven is. De ogen en de mond van de onbekende man op de foto zijn afgeplakt en zijn benen zijn met plastic bij elkaar gebonden. 

Volgens misdaadjournalist John van den Heuvel houdt de politie rekening met het scenario dat de vastgebonden man uit motorclub No Surrender wilde of moest stappen. 

''Hoewel we ons er van bewust zijn dat de foto choquerend is, is er toch voor gekozen om deze foto te tonen. Daarom wil het onderzoeksteam graag in contact komen met personen die deze man menen te herkennen.'' 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: