dinsdag, 18. juli 2017 - 18:25 Update: 18-07-2017 18:38

Onbezorgd de zomer door met een kunststof dakkapel

Onbezorgd de zomer door met een kunststof dakkapel
Foto: Jansma Burdaard
Onbezorgd de zomer door met een kunststof dakkapel
Foto: Jansma Burdaard
Onbezorgd de zomer door met een kunststof dakkapel
Foto: Jansma Burdaard
Burdaard

Het blijft nog wel even zomer! Met kunststof dakkapellen profiteert u ook in de zomer van veel voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

Zeker in de zomer, wanneer het lekker lang licht is buiten, kunt u optimaal gebruikmaken van een extra zolderkamer. Door een dakkapel te plaatsen kan een donkere, muffe zolderkamer namelijk omgetoverd worden in een ruime, lichte en comfortabele studeer-, hobby-, speel- of slaapkamer.

De nieuwste dakkapellen worden geleverd met het nieuwste HR++ dubbel glas met een hoge isolatiewaarde. Dat houdt de warmte nog beter buiten. In de zomer blijft het bij u binnen dus lekker koel. Ook op die (normaal gesproken) snikhete zolderkamer!

De zomer wordt vaak gebruikt om het schilderwerk van uw huis weer eens bij te werken. Met een kunststof dakkapel is dat niet meer nodig. Kunststof is nagenoeg onderhoudsvrij waardoor u deze zomer niet op een steiger hoeft te klimmen met uw verfblik en kwast.

Heeft u nog geen kunststof dakkapel(len) maar zou u wel graag van bovenstaande voordelen profiteren? Overweeg dan eens om nog voor de winter een kunststof dakkapel te laten plaatsen. Met een kunststof dakkapel kunt u namelijk het hele jaar door van allerlei voordelen genieten, dus ook in de winter.

De belangrijkste voordelen in de winter:

- Het nieuwste HR++ dubbel glas houdt de warmte binnen en tocht buiten, waardoor u minder hoeft te stoken en uw energiekosten dus omlaag zullen gaan. Met een kunststof dakkapel zit u er warmpjes en voordelig bij.
- Zeker tijdens de donkere dagen is het fijn om net wat extra licht te hebben binnen, zodat u langer door kunt werken op uw zolderkamer.
- Met een kunststof dakkapel krijgt u op zolder extra uitzicht naar buiten toe. Geniet van de wit besneeuwde daken in de winter en de bloesem aan de bomen in het voorjaar.
- Denkt u erover na om binnenkort uw huis te koop te zetten? Een kunststof dakkapel zorgt voor een flinke waardevermeerdering van uw woning omdat u ineens een extra kamer creëert op zolder.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een dakkapel in Friesland bij u thuis? Neem dan vrijblijvend contact op met Jansma Burdaard, de specialist in kunststof dakkapellen en kunststof kozijnen in Friesland. We komen ook graag naar u toe voor het plaatsen van kunststof dakkapellen of kozijnen in Drachten en omstreken.
 

Categorie:
Provincie: