maandag, 2. oktober 2017 - 11:28 Update: 02-10-2017 11:31

Medewerker bedrijf vastgebonden bij diefstal

Medewerker bedrijf vastgebonden bij diefstal
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Etten-Leur

De politie is zondag in Etten-Leur een onderzoek gestart naar aanleiding van een diefstal. Toen de dieven betrapt werden bonden ze de werknemer vast. Pas na enkele uren werd hij gevonden.

Op zondag 1 oktober 2017 om 6.45 uur kwam er een melding binnen van een bedrijf aan de Parallelweg. Daar zou een diefstal zijn gepleegd en een van de werknemers zou vermist zijn. Meerdere surveillance-eenheden spoedden zich naar het bedrijf.

Daar werden de agenten aangesproken door twee medewerkers van het bedrijf. Eén van de medewerkers gaf aan dat hij rond half vijf zijn ronde was gaan lopen. Op het terrein kwam hij een man tegen. Hij sprak hem aan. Op dat moment kwamen er meerdere mannen op hem af en bonden hem vast. Hij had toen in de gaten dat ze aan het stelen waren. De andere werknemer verklaarde dat hij om vijf uur zijn ronde ging lopen. Op een gegeven moment hoorde hij roepen en trof de vastgebonden collega. De politie werd snel gebeld. Het slachtoffer is erg geschrokken maar verder niet gewond. De recherche is direct een onderzoek gestart op de plaats van het delict en heeft daar sporen veilig gesteld. Het is niet duidelijk waar de dieven op af kwamen en of ze wat meegenomen hebben

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: