woensdag, 4. oktober 2017 - 15:14 Update: 04-10-2017 15:20

Politie-uniformen uit stomerij Zevenbergen gestolen

Politie-uniformen uit stomerij Zevenbergen gestolen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Zevenbergen

In het Brabantse Zevenbergen zijn bij een inbraak in een stomerij aan de Koperslagerij in de nacht van dinsdag op woensdag onderdelen van politie-uniformen gestolen. Dit heeft de politie, die een uitgebreid onderzoek is gestart, woensdagmiddag bekendgemaakt.

Inbraakalarm

Agenten gingen rond 03.45 uur af op een inbraakalarm in de stomerij. In eerste instantie leek het om een vals alarm te gaan. Kort daarop werd door een medewerker van de stomerij ontdekt dat onderdelen van politie-uniformen zijn weggenomen. 

Sporenonderzoek

Inmiddels is door de recherche een uitgebreid sporenonderzoek gedaan in het pand. Ook worden mensen in de buurt benaderd of zij afgelopen nacht iets bijzonders hebben gezien of gehoord.

Criminelen

'Het is van groot belang dat de gestolen politie kledingstukken worden gevonden om te voorkomen dat criminelen deze gebruiken bij het plegen van misdrijven. Wij zijn op zoek naar mensen die iets verdachts hebben gezien rond 03.45 uur in de Koperslagerij of in de directe omgeving', aldus de politie die hoopt op tips. Mensen die meer informatie over deze inbraak hebben worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: