vrijdag, 6. oktober 2017 - 15:05 Update: 07-10-2017 11:12

Na jas en fiets nu ook rugzak gevonden zoektocht Anne Faber

NFI bevestigt: Gevonden jas is van vermiste Anne Faber
Foto: Archief EHF
Huis ter Heide

De jas die afgelopen woensdagavond in Huis ter Heide werd gevonden is van de vermiste 25-jarige Anne Faber. 'Dit blijkt uit de eerste bevindingen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI)', zo heeft de politie vrijdagmiddag laten weten.

Vijver leegpompen

Intussen is de politie samen met de brandweer vrijdag nog druk bezig om de vijver in het Blookerpark, waarin de fiets van Anne donderdagavond werd gevonden, verder leeg te pompen om zo het zoeken naar sporen te vergemakkelijken. Naar verwachting van de politie zal dit leegpompen nog tot het eind van de vrijdagmiddag gaan duren.

500 tips

Inmiddels heeft de politie in totaal al 500 tips binnengekregen die ook nog worden onderzocht. 'We zoeken nog steeds camerabeelden en de tas en telefoon van Anne Faber', zo laat de politie vrijdag via Twitter weten. 

Selfie

De politie is nu al een week opzoek naar de vermiste Anne Faber die vorige week vrijdag op de fiets was vertrokken. Het laatste teken van leven was een selfie die Anne rond 18.30 uur maakte in Baarn en naar haar vriend stuurde.

Update 16.30 uur:

De politie heeft een rugzak gevonden in het Blookerpark. 'Lijkt op rugzak die Anne Faber bij zich had. De omgeving rond de vindplaats van de rugzak is afgezet voor sporenonderzoek', zo laat de politie vrijdagmiddag weten.

Lees alles over:
Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):