maandag, 4. december 2017 - 8:31 Update: 05-12-2017 11:35

Maan en Frank leggen 'streaker-stunt' bij

Radio 538 onder vuur na 'mislukte grap' met zangeres Maan
Foto: Printscreen Youtube
Hilversum

Tim Knol is woest op Radio 538 na een 'mislukte grap' met zangeres Maan en roept zangers op niet meer live op te gaan treden in het radioprogramma. Maan en Frank hebben maandag een gesprek gehad en beide hebben het hoofdstuk afgesloten.

Tijdens een live-optreden van de 20-jarige zangeres Maan de Steenwinkel in het 538-programma Frank en Vrijdag Show kwam een streaker binnen, waarop de zangeres overstuur raakte en van schrik begon te huilen. Het incident gebeurde al op 17 november maar komt opmerkelijk genoeg nu pas naar buiten.

De streaker blijkt door Frank Dane en zijn radio collega’s geregeld, als grapje. Net als bij een eerdere grap die de zender uithaalde met Guus Meeuwes, kon ook Maan de grap niet waarderen.

''Ik schrok zo erg. Er zat opeens een naakte piemel voor m’n gezicht. Ik was al een beetje zenuwachtig voor het optreden. Ik kom hier nooit meer optreden, of toch wel'', aldus de geschrokken Maan.

Ook Tim vindt de grap behoorlijk misplaatst en roept collega-artiesten op om niet meer naar de zender toe te gaan. „Zo met artiesten omgaan. Niemand moet meer naar die kut radiozender gaan om zijn liedje te promoten. Flikker op.” 

Hieronder de reactie van Maan op Twitter vandaag na alle ontstane commotie:

Categorie:
Provincie: