vrijdag, 26. januari 2018 - 12:15 Update: 26-01-2018 12:50

Observatie verdachte moord Savannah Dekker verlengd

Verdachte in zaak Savannah blijft vastzitten
Foto: Politie
Utrecht

Tijdens de derde pro formazitting vandaag in het onderzoek naar de moord op Savannah Dekker uit Bunschoten, is – achter gesloten deuren - de stand van het onderzoek besproken. Een van de uitkomsten hiervan was dat de observatie van de verdachte zal worden verlengd.

De kliniek waar de 17-jarige verdachte wordt geobserveerd, heeft de rechtbank gevraagd om verlenging. De rechtbank heeft dit toegestaan zodat de verdachte langer geobserveerd zal worden. Na afronding van de observatie zal de kliniek rapport uitbrengen.

De officier van justitie heeft aangegeven dat het tactische onderzoek klaar is en dat het forensische onderzoek naar verwachting in maart zal worden afgerond. Zodoende zal de eerstvolgende zitting, op 3 april, om 13.30 uur nog geen inhoudelijke zitting zijn. Dit wordt een regiezitting waarop de verdediging kan aangeven welke onderzoekswensen er zijn ten aanzien van het forensische dossier. Er is nog geen datum bepaald voor de inhoudelijke zitting.

----------------------------------------------------------------------------------

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Categorie:
Provincie: