dinsdag, 4. december 2018 - 22:06 Update: 04-12-2018 22:11

Doodsoorzaak vrouw (29) woning Rotterdam nog onbekend

Doodsoorzaak vrouw (29) woning Rotterdam nog onbekend
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rotterdam

Het is nog niet bekend hoe Bianca van Es, die op 30 november levenloos in haar woning aan de Rotterdamse Luntershoek werd gevonden, om het leven is gekomen. Dit meldt de politie dinsdagavond.

Sporen van geweld

Dinsdag werd sectie op het lichaam van het 29-jarige slachtoffer verricht. 'Uit dat onderzoek kwamen weliswaar sporen van geweld naar voren, maar een eenduidige doodsoorzaak kon vooralsnog niet worden vastgesteld. Er zal daarom nader onderzoek plaatsvinden', aldus de politie.

Verdachte omstandigheden

Op vrijdagochtend 30 november werd het slachtoffer onder verdachte omstandigheden aangetroffen in haar woning aan de Luntershoek in Rotterdam-Charlois. Een dag later werd een rechercheteam van 20 mensen geformeerd dat onder leiding van het Openbaar Ministerie onderzoek naar de dood van de vrouw doet.

Forensisch onderzoek

Het team heeft inmiddels een groot aantal buurtbewoners en getuigen gesproken. Forensische experts onderzochten dit weekend de woning van het slachtoffer en rechercheurs bekijken camerabeelden.

Hulp blijft welkom

De politie kan uw hulp nog steeds goed gebruiken. Zo is het onderzoeksteam nog steeds bezig om de laatste dagen van het slachtoffer in kaart aan het brengen. Ook willen de rechercheurs weten met wie ze contact had. De politie komt met name graag in contact met mensen die de laatste dagen iets verdachts hebben gezien in de Luntershoek. Maar ook andere informatie die verder kan helpen in het onderzoek is zeer welkom.

Bel de politie

Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):