donderdag, 24. januari 2019 - 15:00

Twee gewonden bij ongeval in Venlo

Twee gewonden bij ongeval in Venlo
Foto: MV
Venlo

Twee jonge Venlonaren zijn donderdagmiddag Rond 14.15 uur kregen de hulpdiensten melding van een personenauto die op de kop in het water zou liggen tussen de Amnesty Internationalstraat en de Turkoois in Venlo. Omstanders hebben actie ondernomen en de 22-jarige bijrijder uit het water geholpen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 14.15 uur kregen de hulpdiensten melding van een personenauto die op de kop in het water zou liggen tussen de Amnesty Internationalstraat en de Turkoois. Omstanders hebben actie ondernomen en de 22-jarige bijrijder uit het water geholpen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Na een zoektocht door een duikploeg van de brandweer werd de 24-jarige bestuurder uit Venlo aangetroffen in het water. Door medische hulpverleners is er direct gestart met reanimatie van het slachtoffer. Deze is per ambulance in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Maastricht. De hulp van traumahelikopter met medische specialisten is opgeroepen voor medische ondersteuning ter plaatse.

Onderzoek

De auto is uit het water gehaald. Het Team VerkeersOngevallen Analyse van de politie stelt een onderzoek in naar hoe de auto te water is geraakt. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: