zondag, 3. maart 2019 - 18:49 Update: 03-03-2019 18:55

Zwaar bewapende agenten bewaken na brand ontdekte drugs

brandweer-hoogwerker
Foto: FlashphotoNL
Utrecht

Zwaar bewapende agenten hebben in Utrecht een partij drugs bewaakt die werden ontdekt in een pand aan de Amerikalaan in Utrecht na een brand. Dit meldt de politie zondag.

Brand

Zaterdagmiddag woedde er in een woning aan de Amerikalaan brand. De brandweer had de brand snel onder controle en de geëvacueerde bewoners van het appartementencomplex konden later die dag weer terugkeren naar huis. Niemand raakte gewond. De recherche deed onderzoek en zoekt getuigen.

Partij verdovende middelen

Na de brand deed de recherche onderzoek in de woning. Daar troffen zij een partij verdovende middelen aan. Het onderzoek in de woning werd zondagochtend 3 maart weer hervat. Het pand en de aangetroffen drugs werden tot die tijd bewaakt door politieagenten met extra bewapening. Het onderzoek in de woning is afgerond. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen.

Getuigen

De recherche zet het onderzoek voort en roept getuigen, of mensen die meer weten, op om hun informatie met hen te delen. Mogelijk dat mensen verdachte personen of voertuigen hebben gezien die gelinkt kunnen worden aan het onderzoek. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):